8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Eğitim gönüllüleri toplandı

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Midyat Birimi üyelerle bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya MİDER Derneği Başkanı Gönüllü Ünal Günel, Birim Yöneticisi Kadir Kurt ile yaklaşık 35 üye katıldı. Toplantıda, vakıf tanıtımı, gönüllü çalışma anlayışı, “Adım Adım Gönüllülük Projesi”, Standart TEGV gönüllü eğitimleriyle genel değerlendirmeleri yapıldı. Üç yılını dolduran birim üyelerine bardak kupa, bir yılını dolduranlara kimlik kartları ve çocukken gönüllü olanlara teşekkür mektubu verildi.

Birim Yöneticisi Kadir Kurt, “Gönüllülerimizle vakfın gücü artıyor. Çocuklarımızın geleceği için değerli zamanından feragat edenlerin sayısı arttıkça geleceğe daha umutlu bakabiliyoruz. Mutluyuz herkes bir taş koymak için gayret gösteriyor. Bütün gönüllülerimize teşekkür ediyorum” dedi.

MİDER Derneği Başkanı Gönüllü Ünal Günel, “Çok hayırlı bir işe el atmışsınız. İnsanın eğitimi için faaliyet gösteriyorsunuz. Sizlerin sayesinde toplumumuz daha ileriye gidecek. Bu tür faaliyetlere her zaman katılın” dedi.

Mehmet Halis İş - Kenthaber / Midyat
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2006 Salı 22:22:30
Güncelleme :19 Nisan 2006 Çarşamba 16:18:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet ali batıhan IP: 85.110.2.xxx Tarih : 19.05.2008 12:33:35

ben antalya kaşta askerliğimi yapıyorum 321 kısa dönem yani 5 ay yapıcam ben gönüllü olmak istiyorum bende katkıda bulunmak istiyorum beden eğitimi mezunuyum yanınızdayım başarılar diliyorum mardin kızıltepeliyim tüm gönüllülere yürekten slmlar