15
Haziran
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Ekipler dört koldan çalışıyor

Bütün yurtta etkisini göstermeye başlayan kış Midyat’ta hayatı felç etti.

Son zamanlarda bahar havası yaşayan Midyat, yurdu etkisi altına alan soğuk kış şartlarına girdi, dün akşamdan itibaren yağan kar hayatı olumsuz etkilemeye başladı.

İlçede Belediyesi kış şartlarından vatandaşın etkilenmemesi için dün geceden itibaren alarm durumuna geçti. Belediye Başkan'ı Şehmuz Nasıroğlu bütün ekiplerin iş makineleri ile birlikte ana cadde ve arterlerde çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. Ekiplerin ana cadde ve ara arterlerde temizlik çalışmalarını sürdürürken, personelin 24 saat vardiyalı olarak çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Karayollarında ise Midyat-Nusaybin karayolunun açılma çalışmalarının sürdürüldüğü Midyat bağlantılı Mardin, Batman ve Şırnak karayollarının açılmış olduğu ve ekiplerin, karayollarının açık kalması için çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Köy Hizmetleri ekiplerinin de bütün köy yollarının kapalı olduğu, Düzova, Toptepe, Kayalıpınar, Kutlubey ve Kayalar köy yolarının açılması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.
Bütün ekiplerin seferber olduğu belirlenirken ilçede bazı esnafların kar nedeni ile işyerlerini açmadığı gözlendi. Belediye ekipleri yağan kardan dolayı ağaçların zarar gören kısımlarını bakımını yaptıklarını da yaptıkları gözlendi.

Selehattin Erol/ KentHaber/ Midyat
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2006 Cumartesi 13:46:18
Güncelleme :22 Ocak 2006 Pazar 12:30:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?