24
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Elektrik kesintileri bıktırdı

Midyatlılar, ilçedeki elekrik kesintilerinden bıkarken, TEDAŞ yetkilileri teknik personel sıkıntısı yüzünden arızaların giderilemediğini söylüyor. 

İlçede günde yaklaşık 50 arızanın meydana geldiğini, bu arızaları iki ekiple gidermeye çalıştıklarını belirten TEDAŞ yetkilileri, ilçe merkezi için 3 ekip daha gerektiğini ayrıca köy ve beldelerdeki arızalarla da ilgilenecek bir ekibe ihtiyaçları bulunduğunu dile getirerek, "Bizler sadece 2 ekiple, 6 ekibin işini yapmaya çalışıyoruz. Bu yüzden sıkıntılar doğuyor. Bu konuda elimiz kolumuz bağlı kalıyor" dedi.

Midyatlılar ise sıkıntılarını şöyle dile getirdi: "Kışları genelde elektriksiz, karanlıkta geçiriyoruz. Çocuklarımız okulda aldıkları ödevleri akşamları lüksün önünde yapıyorlar.

Acaba bizler hangi devirde yaşıyoruz diye de bazen düşünmüyor değiliz.Ççünkü artık bu tür sorunların tarihe karışmış olması gerekiyordu. Ancak bizler hala Midyat’ta bu sorunları yaşıyoruz. Yetkililerden bu sorunun çözümü konusunda çalışmalar yapmalarını istiyoruz. Artık karanlıkta kalmak istemiyoruz."

Mehmet Halis İş - Kenthaber / Midyat
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2005 Cuma 13:57:46
Güncelleme :26 Kasım 2005 Cumartesi 05:25:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?