23
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Kaymakam’dan bayramı mesajı

Midyat Kaymakamı Mustafa Yılmaz, önümüzdeki Ramazan Bayramı nedeniyle birn mesaj yayınladı.

Yılmaz, mesajında şunları dile getirdi: "Huzur ve güven ortamında, karşılıklı saygı ve sevgi hoşgörü içerisinde birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının geliştirilmesine her türlü kargınlıkların ve dargınlıkların sona erdirilmesine vesile olan Ramazan Bayramı’na ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız.

Birlik ve beraberliğimizin büyük güvencesi, bizleri bir arada tutan milli ve manevi değerlerimizdir. Bayramlar da, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihinin engin derinliklerinden gelen, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örnekleridir.
Bu bayram günlerimiz, bütün vatandaşlarımız arasında arkadaşlık, dostluk ve kardeşlik duygularını daha da geliştirmekte ve pekiştirmede, vatandaşlarımızın bir araya gelerek yakınlaşmalarına vesile olmakla, bizleri millet olarak sevgi ve saygı bağları ile birleştirmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, karşılıklı olarak insani ilişkilerin yoğunluk kazanarak dostlukların ve arkadaşlıkların güçlendiği Ramazan Bayramı günlerinin, güzel ülkemizin huzur, güven, birlik ve mutluluğuna, gelenek ve göreneklerimizin yaşatılmasına; milletimiz için dostluk, kardeşlik, karşılıklı dayanışma yardımlaşma ve hoşgörü duygularının pekiştirilmesine, tüm insanlığın özlediği barışa, huzura kardeşliğe ve insanlığın yolunun aydınlatılmasına vesile olmasını diler, Ramazan Bayramının Midyatlı vatandaşlarımıza ve her kademede görevli mesai arkadaşlarımıza sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini temenni eder ve bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nı en iyi dileklerimle kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim.”

Mehmet Halis İş - Kenthaber / Midyat
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2005 Cuma 14:47:18
Güncelleme :28 Ekim 2005 Cuma 21:36:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?