18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Köy yolları asfaltlanıyor

Mardin İl Genel Meclis Üyesi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet İleri, 2005 yılı yatırım programına alınmak üzere Temmuz ayı toplantısında Köylere Hizmet Götürme Birimi'nden ek asfalt çalışması ve stabilize programı için karar alındığını hatırlatarak bu karar doğrultusunda Midyat’taki bazı köy yollarının asfaltlanmaya başlandığını açıkladı.

Midyat-Düzova, Kayalar, Kayalıpınar, Çaldere ve Toptepe grup köy yolu (30 km)  ile Midyat-Ziyaret, Harmanlı ve Çamyurt köyleri arasındaki 7 (km) grup köy yolu asfaltlama çalışmasının başlandığı ve Ekim ayı sonuna kadar bitmesinin hedeflendiği bildirildi.

Mardin İl Genel Meclis Üyesi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet İleri, uzun yıllardır grup köy yollarında herhangi bir çalışma yapılmadığını hatırlatarak, "Bu yüzden sürücüler büyük sıkıntı çekiyorlardı. Grup köy yollarımızı 2005 yılı yatırım programına alarak asfaltlama çalışmasını başlattık. Artık vatandaşlarımız ve sürücüler hiçbir sıkıntı çekmeden köylerine rahat bir şekilde gidip gelebilecekler” diye konuştu.

Mehmet Halis İş - Kenthaber / Midyat
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2005 Çarşamba 08:40:29
Güncelleme :21 Eylül 2005 Çarşamba 14:45:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?