1
Haziran
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Polis Haftası etkinlikleri

Türk Polis Teşkilatının 166. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü mahalleler arası halı saha futbol turnuvası düzenliyor. İki grup halinde yapılan müsabakalarda 9 takım mücadele ediyor. Bugün başlayan maçlar 9 Nisan Pazar günü oynanacak final maçıyla tamamlanacak.

Midyat Olimpik Halı Sahada oynanacak futbol turnuvasına Emniyet Spor takımı, Cumhuriyet, Işıklar, Ulu cami, Yeni Mahalle, Ortaçarşı, Akçakaya, Gölcük ve Bağlar mahalleleri mücadele edecek.

İlk maçlar bugün yapıldı. yapılan karşılaşmalarda, Ulucami Mahallesi futbol takımı Bağlar Mahallesi Futbom takımını 8-1 yendi. Gölcük Mahallesi Futbol takımı ile Akçakaya Mahallesi Futbol takımı arasında onanan maçı ise Gölcük takımı 5–1 kazandı.

İlçe Emniyet Müdürü Yücel Buğdaycı, “Vatandaşla polisi böyle önemli bir haftada bir araya getirmek ve onları böyle güzel bir organizasyonda görmek bizleri mutlu etti. Vatandaşların polis hakkındaki kalıplaşmış düşüncelerini yıkmak, bizlerinde onlardan biri olduğumuzu bilmeleri gerekir” dedi.

Buğdaycı, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesi için sporun Midyatlı gençler arasında ön palana çıkarılması ve boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmelerini istiyoruz. Bundan sonraki yıllarda da bu tür sosyal etkinleri sürdürmeye devam edeceğiz. Turnuvanın organizasyonunda emeği geçen mahalle muhtarları, futbol takımlarına, beden eğitimi öğretmenleri ve mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Tertip komitesi ve hakemler, beden eğitimi öğretmenleri; Murat Seven, Cemil Yıldırım, Devrim Yılmaz, Uğur Yeşilbaş. Birinci, ikinci ve üçüncü olan takımlara kupalar verilecek.

Mehmet Halis İş - Kenthaber / Midyat
Yayın Tarihi : 28 Mart 2006 Salı 00:51:55
Güncelleme :28 Mart 2006 Salı 15:44:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?