22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Feherbahçe ikinci başkanı Midyat’ta

Midyatlı İşadamı ve Fenerbehçe Futbol Takımı ikinci Başkanı Mithat Yenigün ve sınıf arkadaşları birlikte Fenerbahçe spor okulunun resmi açılışını yaptılar.

85 kişilik bir grupla Midyat’a gelen Yenigün ve arkadaşları Mardin, Midyat, Deyrulumur Manastırını gezdikten sonra akşam saatlerinde Midyat Kapalı sahada spor faaliyetlerini sürdüren Fenerbehçe spor okulunun resmi açılışını yaptılar.

Burada bir açıklama yapan Mithat Yenigün, “Fenerbahçe spor kulübünün spor okulları ağını genişletmek ve burulardan kaliteli futbolcuları yetiştirmek ve onları birer yıldız yapmak en büyük amacımızdır. Bu nedenle birçok il ve ilçe merkezlerinde spor okulları açtık. Bunlardan birisini de memleketim Midyat’ta açtım. Buralardan çok kaliteli futbolcular yetişecek ve hepsi de Fenerbahçe spor kulübünün birer yıldızı olacak. Çok başarılı gençlerimiz var daha önce bunlar harcanıyordu ama şimdi ise biz onlara ışık olduk. Çalışmak ve başarmak onların elinde.” diye konuştu.

Daha sonra spor okulundaki futbolcularla sohbet eden Yenigün uzun zamandır görmediği arkadaşlarıyla doyasıya sohbet etti.

Yenigün ve sınıf arkadaşlarının Hasankeyf turu yaptıktan sonra Diyarbakır’a gideceği açıklandı.

Mehmet Halis İş - Kenthaber / Midyat
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2005 Pazar 10:12:08
Güncelleme :27 Eylül 2005 Salı 12:38:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?