16
Haziran
2024
Pazar
SPOR

Turnuvanın şampiyonu Yeni Mahalle

Türk Polis Teşkilatı’nın 161. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği mahalleler arası halı saha futbol turnuvası tamamlandı.

İki grup halinde yapılan müsabakalarda, 9 takım mücadele etti. Yaklaşık iki haftadır devam eden karşılaşmalar sonucunda turnuvanın şampiyonu Yeni Mahalle takımı oldu. Karşılaşmayı Kaymakam Mustafa Yılmaz, Askerlik Şubesi Başkanı Selim Baş, Emniyet Müdürü Yücel Buğdaycı, Amir Yılmaz Sarıcı, Kaymakam Özel Kalem Müdürü M. İsa Kurnaz ile her iki takımın taraftarları izledi. Dokuz mahalle arasında güçlü takımları yenerek finale adlarını yazdıran Yeni Mahalle ile Işıklar Mahallesi Takımları arasında oynandı. Karşılama sonrasında gülen taraf Yeni Mahalle takımı oldu. Işıklar Mahallesini 4–3 yenen Yeni Mahalle takımı turnuvanın şampiyonu oldu. İkinci ise Işıklar Mahallesi, üçüncü ise Gölcük mahallesi oldu.

İlçe Emniyet Müdürü Yücel Buğdaycı maç sonrasında yaptığı açıklamada, “Amacımız hem saha içinde hem de saha dışında birlikteliği yakalayarak kardeşlik ve dostluk içinde maçların oynanmasını sağlamaktı. Bunu da yüzde yüz başardığımızı söyleyebiliriz. Turnuva boyunca çok güzel maçlar izledik. Bütün takımlar gönlümüzde birincidir. Bizim dışımızda diğer kuruluşlarında bu tür organizasyonlar düzenlemeleri iyi olur. Turnuvaya katılan tüm takımlara ve oyunculara teşekkür ediyorum.” dedi.

Mehmet Halis İş - Kenthaber / Midyat
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2006 Salı 22:21:33
Güncelleme :12 Nisan 2006 Çarşamba 14:17:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
burak kayadibinlioğlu IP: 88.230.144.xxx Tarih : 12.05.2007 23:02:50
ya ben tebrik ediyorum yeni mahalle takımını bende kurtuluş caddesi takımının kaptanıyım bizde 2006da mahalle şampiyonu olduk cumhuriyeti mahallesini yenerek 2007de yine olucağımıza inanıyoruz..