16
Haziran
2024
Pazar
SPOR

Sportif faaliyetlere destek

Mardin İl Gençlik ve Spor Müdürü Süreyya Yağlıoğlu, kapalı spor salonunda yapılan çalışmaları görmek için Midyat’a geldi. Kaymakam Mustafa Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Müdür Süreyya Yağlıoğlu, ilçede ve ilde şampiyon olan okul takımlarının sportif faaliyetlerini destekleyen ve her zaman yanlarında olan Kaymakam Yılmaz’a teşekkür etti.

Midyat Kapalı Spor salonunda yapılan çalışmaları görmek ve eksik kalan taraflarının tamamlanması için Midyat’a geldiğini belirten Yağlıoğlu, “Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen bütçe doğrultusunda salonda genel bir çalışma yapılarak salonumuz modern bir hale geldi ve bu sayede ilçedeki sportif faaliyetler belli bir ivme kazandı” dedi.

Yağlıoğlu, “Vatandaşlardan ve öğrencilerimizden en büyük isteğimiz, onarımı tamamlanan ve faaliyete geçen tesislerimizin kullanılmasıdır" diyerek, tesislerin doldurulup, her yaştan insanların sportif etkinliklere katılmasını istediklerini ifade etti.

Müdür Süreyya Yağlıoğlu, “Midyat Gazi YİBO ile Sanat Okulunun kulüpleşmeyle ilgili çalışmaları var. Gönlümüz ister ki diğer ilköğretim okullarımızın da kulüpleşmeye gitsin. Genel Müdürlük tarafından oluşturulan Okul Spor Federasyonu nezdinde bütün okullar kulüpleşecek ama öncelikli kulüplere malzeme desteğinde bulunacağız. Bu tesislerimizden yetişecek olan çocuklarımızı büyük kulüplerimize yönlendireceğiz. Salon sporlarıyla ilgili, bizler, her türlü konuda kulüplerimizin destekçisi olacağız” diye konuştu.

Daha sonra Müdür Yağlıoğlu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Seven ile birlikte kapalı spor salonunu gezdi.

Mehmet Halis İş - Kenthaber / Midyat
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2006 Salı 22:25:46
Güncelleme :19 Nisan 2006 Çarşamba 16:53:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?