19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Güreşçiler takım halinde ikinci oldular

Adana ilinde yapılan okullar arası serbest güreş müsabakalarında dereceye giren Midyat Gazi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) öğrencileri unutulmadı. Milli Eğitim Bakanlığı Okul İçi Beden Eğitimi ve İzcilik Daire Başkanlığı'nın düzenlediği 13–14 yaş kategorisi serbest güreş grup müsabakalarında takım halinde 2. oldu.

Katıldığı müsabakalarda, 23 il arasında ferdi ve takım olarak önemli bir başarıya imza atan Midyatlı güreşçi öğrenciler, Kaymakam Mustafa Yılmaz ve Emniyet Müdürü Yücel Buğdaycı tarafından tebrik edilerek çeşitli hediyeler verildi.

Öğrencileri makamında kabul eden Kaymakam Mustafa Yılmaz, “Elde ettiğiniz başarılardan dolayı sizleri kutluyorum. Midyat adına dereceye giren ve başarılı olan sporcu ve öğrencilerimizin her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Adana’da yapılan şampiyonada elde edilen derecelerle gurur duyduk. Bursa’da yapılacak Türkiye şampiyonasında, çok daha büyük dereceler bekliyoruz” dedi.

Emniyet Müdürü Yücel Buğdaycı ise, “Tarihi bir geçmişi bulunan güreş sporunun ayrı bir önemi vardır. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Türkiye müsabakalarında da güreşçilere başarılı olmaları temenni ediyorum. Ayrıca güreş takımı hocası öğretmen İsmail Yiğit’i de başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

13–14 Mayıs tarihleri arasında Bursa'da yapılacak Türkiye birinciliği müsabakalarına katılacakları belirtildi.

Mehmet Halis İş - Kenthaber / Midyat
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2006 Pazar 23:47:38
Güncelleme :18 Nisan 2006 Salı 23:26:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?