8
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Cinayet: Bir kadının boğazını kestiler

Şanlıurfa'da bir eve giren kişi veya kişiler, ev sahibi kadının kolundaki altınları aldıktan sonra, kadını boğazını keserek öldürdü.

Edinilen bilgiye göre cinayet, Şanlıurfa'nın Onikiler Mahallesi Fısttık Sokak 61 numarada gerçekleşti. İddiaya göre, kardeşi Fatma Kaya'yı ziyaret eden Halide Kaya (30) isimli kadın, akşam saat 17.00 sıralarında 1, 3 ve 4 yaşlarındaki 3 çocuğuyla evine döndü. Bu sırada kimliği belirsiz kişi veya kişiler, Halide Kaya'nın evine zorla girerek, genç kadının üzerindeki 2 tek bilezik ile 1 adet altın künyeyi almak istedi. Daha sonra kafasına sert bir cisimle vurulan kadının kolundaki bilezik ve künyeyi alan kişi veya kişiler, genç kadının boğazını keserek olay yerinden kaçtı.

Bu arada, evde bulunan çocukların ağlama sesini duyan komşular, eve geldiklerinde korkunç manzara ile karşılaştı. Mahalle sakinleri, olayı polise bildirdi. Cinayetin işlendiği eve gönderilen ambulans tarafından hastaneye götürülen Kaya, yolda hayatını kaybetti.

Öte yandan, Halide Kaya'nın olayı duyan yakınları fenalık geçirdi. Genç kadının kardeşi Fatma, "Keşke seni bırakmasaydım, bir süre daha yanımda kalsaydın" diye feryat etti. Genç kadının yakınları, korkunç olayın işlendiği sırada eşi Mehmet Kaya'nın işte olduğunu söyledi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2006 Cuma 00:03:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?