5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Güvenlik ihalesinde silahlar konuştu

Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nin güvenlik ihalesine giren taraflar silahlı çatışmaya girdi, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nin güvenlik ihalesi için hastaneye giden iki firmanın temsilcileri ihale için idari binaya çıktı. Hastane binasında ihale devam ederken, ihaleye giren iki tarafın yakınları arasında hastane bahçesinde tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü. H.B. isimli şahsın, tabanca ile Müslüm A. ve İbrahim A.'yı yaraladığı öne sürüldü. Yaralanan Müslüm A. ile İbrahim A., acil servise alınarak tedavi altına alındı. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar ameliyata alındı.

Kısa sürede olay yerine gelen Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçmaya çalışan H.B. isimli şahsı gözaltına aldı.

Öte yandan, yaklaşık bir yıldır güvenlik ihalesi sonuçlandırılamayan Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde yaşanan çatışma vatandaşların tepkisine neden oldu.

Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nin 5. kez yapılan 25 kişilik özel güvenlik ihalesi için 5 ayrı firmanın ihale komisyonuna teklif sunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2008 Perşembe 18:53:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?