8
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Ecstacy ve esrar operasyonu

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda Ecstacy uyuşturucu hap, esrar ve aromalı esrar yapımında kullanılan elma ile muz ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Şanlıurfa genelinde uyuşturucu madde temin eden ve satan şahıslara yönelik yapılan bir ihbarı değerlendirdi. Yapılan çalışmada H.Ş. isimli şahsın Şanlıurfa merkez ile ilçelerinde esrar maddesi ve Ecstacy uyuşturucu hap satacağı tespit edildi. H.Ş isimli şahsın ikametine operasyon düzenlendi. Evin misafir odasında yapılan aramada koltukların arka kısmında, siyah naylon poşet içerisinde içildiğinde güzel koku verilmesi için arasına konulan üç adet elma ve iki adet muz, 3 kilo 10 gram esrar maddesi, her biri ayrı ayrı 13 adet gazete kağıdına paketlenmiş 410 gram esrar maddesi ile küçük cam şişe içerisinde 41 adet Kanguru logolu Ecstacy uyuşturucu hap ele geçirildi.

Polis, olayla ilgili olarak H.Ş. isimli şahsı gözaltına aldı. H.Ş.'nin polis merkezinde alınacak ifadesinin ardından savcılığa çıkarılacağı öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 17 Mart 2006 Cuma 14:11:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
baran bora IP: 78.175.150.xxx Tarih : 17.12.2007 13:03:29

bu insan zehirleyicilerine göz açtırmayın