30
Nisan
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Silah operasyonu

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, polisin "dur" ihtarına uymayan bir araçtan yola atılan poşet içinde 12 adet tabanca çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yapılan istihbaratı çalışmalar neticesinde Ö.H. isimli bir şahsın 80 KL 980 plakalı otomobiliyle Şanlıurfa'ya yüklü miktarda silah getireceği bilgisini aldı.

Kaçakçılık Şube ekipleri, Gaziantep yolu üzeri Akabe Bölge Trafik Polis Lojmanları önünde ve şehrin bazı noktalarında gerekli tertibatları aldı. Akabe Bölge Trafik Polis Lojmanları önünde oluşturulan kontrol noktasına gelen 80 KL 980 plakalı aracın sürücüsü, polisin "dur" ihtarına uymayarak Şanlıurfa merkeze doğru kaçmaya başladı. Yapılan takip sırasında araçtan yol kenarına siyah bir poşetin atıldığı görüldü. Daha sonra araç sürücüsü Ö.S.yönetimindeki araç, Balıklıgöl kavşağında durduruldu. Oto içerisindeki Ö.S. ile Ö.H., polis tarafından gözaltına alındı.
Bu arada, 80 KL 980 plakalı otodan seyir halinde iken yol kenarına atılan siyah naylon poşet içerisinde değişik markalarda toplam 12 adet tabanca bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

.
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2005 Cuma 11:09:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?