7
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Silahlı kavga: 2 yaralı

Şanlıurfa'da akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi ağır yaralandı. Atatürk Bulvarı üzerinde yaşanan silahlı kavgayla ilgili olarak 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, bugün sabah saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerinde silahlı kavga meydana geldi. Aralarındaki eski bir husumet sebebiyle bugün sabah Şanlıurfa Adliyesi'ndeki duruşmaya gelen Mehmet T. İle Fevzi T., duruşma çıkışında husumetleri bulunan Hasan T., İbrahim T., Fatih T. ve İsmail E. ile Atatürk Bulvarı üzerinde Halk Eğitim Merkezi yanında karşılaştı. İki taraf arasında tartışmanın büyümesi üzerine silahlar çekildi. Pompalı tüfek ve diğer silahlarla açılan ateş sonrası Mehmet T. sağ bacağından, Fevzi T. ise karın ve göğsünden aldıkları kurşunlarla yaralandı. Olaydan sonra bölgeye gelen polis ekipleri, silahlı saldırının şüphelisi olarak İsmail E., Hasan T., Fatih T. ve İbrahim T.'yi suç aleti silahlarla birlikte yakaladı.

Aldıkları kurşunlarla ağır yaralanan iki kişi olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

.
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2006 Cuma 13:40:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?