30
Nisan
2024
Salı
SPOR

Boş salon bulunamadı

Türkiye Karate Şampiyonası'na katılacak sporcuların belirlenmesi için Şanlıurfa'da yapılan seçmelerde salon krizi yaşandı.

Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen karate seçme müsabakaları açıklanan tarihten bir hafta öne alınınca salon krizi yaşandı. Müsabakalar için Atatürk Kapalı Spor Salonu'na gelen sporcular boş salon bulamadı. Büyük salonda 12 Dev Adam Basketbol Okulu'nun çalışmaları yapılırken, diğer salonlarda da çalışma olması nedeniyle sporcular, bir süre ellerinde masa ve sandalyelerle müsabaka yapacak salon aradı. Daha sonra antrenman salonundaki sporcuların dışarı çıkarılmasının ardından müsabakalara başlandı. Salonun küçük olması nedeniyle sporcular, seçmelere hazırlanmada sıkıntı yaşadı.

Müsabakalarda bazı sporcuların normal elbiseleriyle mücadele etmesi dikkat çekti. Karate seçmelerinde yaşanan salon krizini şampiyonanın belirlenen tarihten bir hafta önceye alınması ve gençlerin gösterdiği ilgiye bağlayan milli hakem ve antrenör İsmail Kazancıoğlu, "Bazı aksaklıklar oldu. Bunları hoş görmek zorundayız. Salon için yoğun bir talep olması nedeniyle bugün salon sıkıntısı meydana geldi" diye konuştu.

Gençler, yıldızlar, minikler kategorisinde yapılan karate seçmelerinde başarılı olan sporcuların Türkiye seçmelerine katılacakları bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2005 Pazartesi 10:11:21
Güncelleme :21 Kasım 2005 Pazartesi 10:13:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?