5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Şanlıurfaspor'dan çıkarma

TFF 2. Lig 5. Grup'ta Pazar günü cezası nedeniyle Kahramanmaraş'ta Malatya Belediyespor ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor, Kahramanmaraş'a çıkarma yapacak. 

Basın Sözcüsü Ömer Kapaklı, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Malatya Belediyespor maçı için 25 ayrı belediye otobüsünün Pazar günü saat 08.00'de Şanlıurfa 11 Nisan Stadı'nın önünde hazır bekletileceğini söyleyerek, "Belediye otobüsleri Pazar günü saat 08.00'den itibaren taraftarlarımızı Kahramanmaraş'a ücretsiz götürüp getirecek. Medya aracılığıyla Şanlıurfa'daki sporseverlere bu konuda gerekli duyuruları yapıyoruz. Malatya Belediyespor ve ardından kendi sahamızda oynayacağımız GASKİSpor maçlarını kazanarak play-off'a yükselecek ikinci takımın Şanlıurfaspor olacağına inanıyoruz. Grupta sezon başından beri çok sürpriz sonuçlar alınıyor. Grupta her takım her takımı yenebiliyor. Bu nedenle play-off iddiamızı son 3 maça kadar taşıma imkanına sahibiz" dedi. 

Şanlıurfaspor'da 4 futbolcunun süresiz kadro dışı bırakılmasıyla birlikte takım içersinde daha büyük bir ahenk oluştuğuna dikkat çeken Kapaklı, "Şanlıurfaspor formasını hakkıyla giyebilecek futbolcularla yolumuza devam edeceğiz. Kalan 3 maç bizim için büyük önem taşıyor. Futbolcularımız sorumluluğunun bilinciyle hareket etmek durumunda. Taraftarlarımız sezon başından beri yönetime büyük destek veriyor. Aynı desteğin artarak devam etmesini istiyoruz. Kahramanmaraş'taki Malatya Belediyespor maçına, Adana, Mersin gibi komşu illerden gelecek Şanlıurfalı taraftarlarla maçı en az 2 bin taraftarımızın izleyeceğine inanıyoruz. Ayrıca Kahramanmaraşlı futbolseverleri de bu önemli maçımıza davet ediyoruz. Şanlıurfaspor olarak 3. Lig'de mücadele eden Kahramanmaraş ile yıllara dayanan bir dostluğumuz var. Malatya Belediyespor maçından mutlak suretle 3 puanı alacağız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2008 Cuma 14:48:00
Güncelleme :12 Aralık 2008 Cuma 15:21:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?