5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Şanlıurfaspor'da hedef Play-Off

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor'da Basın Sözcüsü Ömer Kapaklı, hedeflerinin Play-Off olduğunu söyledi. 

Şanlıurfaspor, cezalı olduğu için Kahramanmaraş'ta oynadığı Malatya Belediyespor'u 1-0 ederek Play-Off iddiasını sürdürüyor. Basın sözcüsü Ömer Kapaklı, Şanlıurfa'dan Kahramanmaraş'a giden yaklaşık bin taraftarla Malatya Belediyespor maçından aldıkları 3 puanla büyük avantaj elde ettiklerini söyledi. 

Aldıkları galibiyetle Play-Off'a biraz daha yaklaştıklarını belirten Kapaklı, "Grupta sezon başından bu yana sürpriz sonuçlar alınıyor. Bu haftada da rakiplerimizin puan kaybetmesiyle büyük avantaj elde ettik. Pazar günü kendi sahamızda GASKİSpor'u mağlup ederek yolumuza devam edeceğiz. Şehir olarak Play-Off'a çıkmaya inandık. Malatya maçında sayısız gol kaçırdık. Ancak mühim olan 3 puan alabilmekti. Futbolcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyoruz. Malatya maçında sarı kart cezalısı Serkan ve Necati takımdaki yerini alamadılar. GASKİ maçına tam kadro çıkıyoruz. Bu maçta hiçbir mazeretimiz yok. Bize inananları mahcup etmeyeceğiz" dedi. 

Kahramanmaraş'taki maçta alınan olağanüstü önlemlere anlayış gösterdiklerini ancak taraftarların ayakkabı ve çoraplarına kadar aranmasına anlam veremediklerini kaydeden Kapaklı, "Teknik Direktörümüz Mehmet Şahan geçen sezon Maraş'ı çalıştırıyordu. Maraş'ta bazı kendini bilmez 10-15 kişi hocamıza karşı her türlü tacizi yaptılar. Şanlıurfasporlu taraftarlara hiçbir taviz vermeyen stattaki güvenlik güçleri maalesef Kahramanmaraşlı 10-15 kişiye büyük taviz verdiler. Yönetici olarak tabir yerindeyse bizler hocamızı korumaya çalıştık. Bu gerginlikler ister istemez sahaya yansıdı. Maraş'taki cezalı maçımız her yönüyle stresli geçti. Sanki rakibimiz Malatya değil, şartlı olarak stada gelen 10-15 kendini bilmez kişilerdi. Şanlıurfaspor olarak her engeli aşacağız. Bunda kararlıyız" açıklamasını yaptı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 15:45:24
Güncelleme :15 Aralık 2008 Pazartesi 16:38:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?