4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Bir taksici cinayeti daha

Siirt'te bir taksici, aracına müşteri olarak binen kişi ya da kişilerce vücudunun çeşitli yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Emniyet, cinayetin gasp amacıyla işlenmiş olabileceğini söyledi.

Alınan bilgiye göre, olay, saat 23.30 sıralarında Siirt il çıkışı Başur Dinlenme Tesisleri yakınlarındaki kum ocağında meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine giden İl Jandarma ekipleri, taksi şoförü Ali Işık'ın (56) cesediyle karşılaştı. Jandarmanın olay yerinde yaptığı ilk incelemede, Işık'ın kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi. Işık'ın cesedi, önce Siirt Devlet Hastanesi morguna ardından da Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Cinayet haberini alan Ali Işık'ın meslektaşları ve akrabaları olay yerine geldi. Sinir krizleri geçiren Işık'ın çocukları ve yakınları, uzun süre sakinleştirilemedi.

Büyük üzüntü yaşanan taksiciler, "Can güvenliğimiz yok. Bu kaçıncı kaybımız. Artık yetkililerin bir önlem almasının zamanı geldi" diyerek olaya tepki gösterdi. Evli ve 5 çocuk babası olduğu öğrenilen Ali Işık'ın, yıllardan beri taksicilik yaparak geçimini sağladığını ve kendi halinde bir insan olduğunu söyleyen meslektaşları, böyle bir cinayetin ancak gaspçılar tarafından yapılmış olabileceğine inandıklarını ifade etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2006 Çarşamba 13:27:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
saliha ışık IP: 88.233.109.xxx Tarih : 16.05.2008 10:33:59

Allah belalarını versin. Yapanlarada Allah böyle bir acı yaşatsın.