4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAĞLIK

Vali kan verdi

Siirt Kızılay Derneği tarafından başlatılan kan verme kampanyasına destek veren Selami Değer Lisesi kız öğrencileri, örnek bir davranış sergileyerek vatandaşları kan vermeye davet etti.

Kampanyaya gönüllü olarak destek veren liseliler, Vali Hüseyin Avni Mutlu'yu da kan vermeye teşvik etti. Belediye Başkanı Mervan Gül ile birlikte Siirt Kızılay Derneği'nin başlatmış olduğu "Kan Verme" kampanyasına destek veren Vali Mutlu, Milli Eğitim İl Müdürü Şerafettin Demirci'nin de katıldığı kampanyada yaptığı konuşmada, lise öğrencilerinin teşviki üzerine kan vermeye geldiğini belirterek, "Faaliyeti gerçekleştiren Kızılay Derneğimiz'e çok teşekkür ediyorum. Kızılay'ın faaliyetlerini görüyorum, gerçekten bu manada üzerine düşen görevi en güzel şekilde yerine getirebilmesi için çaba sarf ediyor. Bu münasebetle, Kızılay'ın değerli temsilcilerine, başkanına ve derneğe gönüllü olarak destek veren öğrencilerimize özellikle teşekkür etmek istiyorum. Selami Değer Lisesi öğrencisi kızlarımız, bizi kan vermeye teşvik etti. Kızlarımızın bu başarıları bence ödüllendirilmeye değer. Kızılay'a destek vermek üzere Belediye Başkanım ve Milli Eğitim İl Müdürüm ile birlikte kan vermeye geldik" dedi.

Belediye Başkanı Mervan Gül ise, kan vermenin Allah katındaki sevabını hatırlatarak, yılda 4 defa kan verdiğini söyledi. Vali Mutlu ve beraberindeki heyet, konuşmalarının ardından kan verdi.

.
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2006 Çarşamba 18:12:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALİ TEKİN IP: 85.106.224.xxx Tarih : 1.05.2006 00:41:25
Bu kampanyada en büyük Kızılay'a en büyük desteği Selami Değer Lisesi Müdürü Nurettin KEBAPÇI vermesine rağmen adının bile geçmemesi çok üzücü.