4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Belediye Meclisi yeni salonuna kavuştu

Siirt Belediye Meclisi'nin yeni toplantı salonu, düzenlenen törenle açıldı. 

Belediye hizmet binasının üçüncü katına yapılan meclis toplantı salonunun açılış kurdelesi Vali Hüseyin Mutlu, AKP İl Başkanı Şefik Erden, Belediye Başkan Vekili Lütfü Değer ve Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Ertemel tarafından kesildi. 

Vali Hüseyin Avni Mutlu, Siirt'e yakışır bir salon olduğunu belirterek, "Bu salonun Siirt'in güzelleşmesine, imarına yönelik kararların alınmasına vesile olmasını diliyorum. 

Yürekten inandığımız şeylerden biri de demokrasidir. Şükürler olsun ki ülkemiz demokrasi ile yönetiliyor. 

Son dönemlerde Türk idari yapısında çağa uygun değişmeler oluyor. Belediye Meclisleri, halkın sürekli sorguladığı yerlerdir. 


Halk kendisi için, mutluluğu için neler yapıldığını sorar. Siirt bizim için fevkalade önemlidir. Hepimizin ortak noktası hemşehriliktir. Şu parti, bu parti önemli değildir. 

Şehrimizin, halkımızın ihtiyaçlarını biliyorsunuz. Meclisin siyasetin üstünde hareket ederek hemşehrilerimizin istekleri doğrultusunda karar alması gerekir. Meclisin çalışmalarına her zaman destek vermeye hazırız" ifadelerini kullandı. 

Belediye Başkan Vekili Lütfü Değer de, salonu çok beğendiğini belirterek, bu salonda çok daha rahat çalışılabileceğini söyledi.
İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2006 Cuma 16:35:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?