18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Eski öğrencilerini bulmak için geldi

25 yıl önce Siirt Lisesi'nde beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan Muğla'nın Seki Belediye Başkanı Hüseyin Ünal, öğrencilerini görmek için Siirt'e geldi.

25 yıl önceki öğrencilerini bulmaya çalışan Belediye Başkanı Ünal, ulaştığı öğrencileriyle hasret giderdi. 25 yıl önce öğretmenlik yaptığı okulu gezen Belediye Başkanı Hüseyin Ünal, öğrencilerinden Konfeksiyoncu Sabri Tan ve Ferit Eres ile görüştü. Eski öğrencilerin adreslerini bulmaya çalışan Hüseyin Ünal, "Ben 25 yıl önce Siirt Merkez'de bulunan Siirt Lisesi'nde beden eğitimi dersi veriyordum. Aradan 25 yıl geçti. Buradaki görev yıllarımı ve öğrencilerimi unutamadım. Öğrencilerim gerçekten bana karşı çok saygılıydılar. Ben de onlara ona göre sevgi ve şefkatle yaklaştım ve birlikte çok başarılarımız oldu. Çünkü çok çalışkan ve kafaları çalışan öğrencilerdi. Şimdi bakıyorum hepsi bir işte görev almış, evini işini kurmuş. Allah'tan hiçbiri boşta kalmamış. Öğrencilerimi gördüğümde tanımadım. Sınıf listesinden öğrencilerimin isimlerini araştırarak onları bulmaya başladım. İnşallah çok yakında bütün öğrencilerimi bulup onları ziyaret ettikten sonra geri döneceğim. Ben Siirt'e ağlayarak görev yapmaya

gelmiştim ve ağlayarak buradan geri dönmüştüm. Aradan geçen 25 yılla rağmen öğrencilerimin hasretine dayanamadım, geri gelip onları gördüm" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2008 Pazartesi 17:34:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bulut türkmen IP: 88.247.64.xxx Tarih : 8.01.2008 18:19:04

helal olsun öyle hocay a can feda :( inşallah da bulur :(:(