18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Hastane 2008 bebekleri için süslendi

Siirt Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin odaları yeni yılda doğacak bebekler için süslendi.

2008 yılının ilk dakikalarında doğan iki bebek için ilk doğum günü partisi hastanede yapılırken yeni doğan bebeklere hastane personeli adına çeyrek altın takıldı.

Siirt Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde yeni yılda doğacak olan bebekler için hastane koridorları, camları ve acil servis süslendi. Adeta balo salonunu andıran hastanede yeni yılın ilk dakikalarında doğan iki bebek için ilk doğum günü partisi yapıldı.Yeni yıllın ilk iki bebeği için yapılan doğum günü kutlamasında nöbetçi doktorlar yaş pasta kesti. Bebeklerin doğumunu yaptıran Kadın Doğum Uzmanı Dr. Mustafa Kaplanoğlu, Siirt'te sabah erken saatlere kadar toplam 3 doğumun gerçekleştirildiğini belirterek, "Bizim 9 yataklı doğumhane servisinde bugün 3 doğumumuz gerçekleşti. Yeni yıla iki bebeğimiz denk geldi. Bundan sonra yakın tarihte doğum bekleyen herhangi bir hastamız yok. Yeni doğan beklerimizin şu ana kadar herhangi bir sıkıntıları görünmemektedir" dedi.

Siirt Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Recai Genç, yeni doğan bebekler için doğum günü partisi düzenlediklerini ifade ederek, "Bebeklerimizin sağlıklı mutlu ve huzur içerisinde büyümesini istiyoruz. Hastane personeli olarak her bir bebeğe birer çeyrek altın hediye ettik" dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2008 Salı 11:51:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?