4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Elektrikle dans eden adam

Siirt'te yaşayan 'Elektrik Adam' lakaplı 56 yaşındaki Niyazi Yeşilbaş isimli vatandaş, elektrikle adeta dans ediyor. Yeşilbaş'ın elektrik prizindeki çıplak kabloya eliyle dokunması ve kontrol kalemiyle dokunulduğunda vücudunda elektrik bulunduğunun görülmesi, görenleri hayretler içinde bırakıyor.
Siirt'te yaşayan 56 yaşındaki Niyazi Yeşilbaş, namı diğer 'Elektrik Adam', görenlere "Olmaz böyle şey" dedirtiyor. İnanılmazı başaran Yeşilbaş, elektrik prizine soktuğu çıplak kabloya çıplak elle dokunuyor. Tüm vücuduna elektrik veren Yeşilbaş'ın vücuduna kontrol kalemiyle dokunulduğunda bedeninin elektrikli olduğu görülüyor. Geçirdiği bir kaza sonucu iki gözünü kaybettikten sonra doktorlar tarafından gerçekleştirilen başarılı bir ameliyatla bir gözü kurtarılan ve şu an tek gözüyle yaşamını sürdüren Niyazi Yeşilbaş, elektrik tutmaya heves salmış.
20 yıldan beri elektriğe dokunduğunu ve bundan zevk aldığını söyleyen Yeşilbaş, "Tam 20 yıldır elektriğe karşı zaafım var. Elektriğe dokunmaktan zevk alıyorum. Ama bunu kimseye tavsiye etmem. Sakın kimse demesin" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2006 Pazartesi 18:06:15
Güncelleme :11 Eylül 2006 Pazartesi 18:14:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?