4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Bilardo turnuvasını Belediye Başkanı kazandı

Siirt'in Eruh İlçesi Kaymakamlığı'nca düzenlenen bilardo turnuvasında, Emniyet Müdürü finalde kazanarak Kaymakam Duran tarafından ödül almaya hak kazandı.

Eruh Kaymakamlığı'nın düzenlediği bilardo turnuvasında finale kalan Eruh esnafı ile Eruh İlçe Emniyet Müdürü arasında oynan maçta Emniyet Amiri Namık Kemal Darıcı, turnuvayı 5-1 kazanarak turnuvanın birincisi oldu. Yoğun ilgi gören turnuva sonunda sporculara ve protokole bir kokteyl veren Kaymakam Abdulkadir Duran, bu tür sosyal ve kültürel faaliyetlerin her zaman yapılacağını belirtti. Kaymakam Duran, bilardo turnuvasında birinci olan Emniyet Amiri Darıcı'ya ödül olarak bin YTL çek ve kupa, ikinci gelen vatandaşa da kravat hediye etti.

Eruhlular'ın spora önem vermesi konusunda ilçede çeşitli faaliyetler başlattıklarını söyleyen Duran, "Eruhlular'ın yoğun ilgi gösterdiği bilardo turnuvasını ikinci kez yapıyoruz. Amacımız, bir zamanlar terör şiddetine maruz kalmış ve yüzlerce şehit vermiş Eruh halkını ve devlet görevlilerini, bu tür güzel sosyal ve kültürel etkinliklerle kaynaştırmaktır. Düzenlediğimiz bilardo turnuvası, bunun en güzel örneği oldu.

Bu tür etkinliklerimiz devam edecektir. Dolayısıyla bu tür etkinlikleri benimseyen ve önem gösteren Eruh halkına özellikle teşekkür etmek istiyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 18 Mart 2006 Cumartesi 15:45:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?