3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Duygulandıran veda

Valiler Kararnamesi'yle Ardahan Valiliği'ne atanan Siirt Valisi Murat Yıldırım için düzenlenen veda yemeğinde, duygu dolu anlar yaşadı.

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in son Valiler Kararnamesi'ni imzalamasının ardından Ardahan Valiliği'ne atanan Siirt Valisi Murat Yıldırım için veda yemeği düzenlendi. Polisevi'nde düzenlenen veda yemeğine, 3. Komando Tuğay Komutanı Tuğgeneral Seyhan Ceyhan, Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Dursun Yüzer, İlçe Kaymakamları, Daire Müdürleri ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, işadamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Siirt Valisi Murat Yıldırım, yaklaşık 11 aydan beri Siirt'te çalışmaktan ve hizmet etmekten mutluluk duyduğunu belirterek, "Siirt'te severek çalıştım. 29 yıllık kamu hizmetindeyim, her bölgenin ayrı bir güzelliği var, çalıştığımız bölgelerde güzellikleri yakalayarak, hissedersek yaşatırsak orada huzurlu görev yaparsınız. Ben bu hizmet anlayışım bu şekilde yapıyorum. Devletimizin gücüyle ve halkın desteğiyle sıkıntıları aşmak için bizden önce devir aldığımız hizmeti sürdürdük. Siirt'te güzel hizmetler yapıyoruz. Siirt gerçekten hizmetin en güzeline layık. Güneydoğu'nun şirin ili olan bu kentte yıllardan beri sıkıntılar yaşamış, terör belasından, ekonomik nedenlerden göçe maruz kalmış, sosyal çalkantılar yaşamıştır. Bugün Siirt'te eğitim alanda da çok güzel çalışmalar var. İşadamları okul yapmakla adeta yarışıyorlar. Eğitimde Siirt'te adeta seferberlik başlamıştır" dedi.

Veda yemeğinde Siirt'te has mahalli türküler eşliğinde eğlenen Vali Yıldırım, duygu dolu anlar yaşadı.
Öte yandan, Siirt Valisi Murat Yıldırım'ın Ardahan Valiliği'ne atanmasıyla boşalan yere atanan İstanbul Bağcılar İlçe Kaymakamı Hüseyin Avni Mutlu'nun önümüzdeki günlerde Siirt'te gelip göreve başlayacağı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2005 Pazartesi 11:00:05
Güncelleme :1 Ağustos 2005 Pazartesi 15:46:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?