3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Emniyet yaptırdı ama korunamadı

Siirt Emniyet Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıl çocuklar için yaptırılan yüzme havuzu, çocuklar tarafından tahrip edilmesi sonucu adeta harabeye dönüştü. Emniyet Müdürlüğü'nün, çocukları kötü alışkanlıklardan kurtarmak ve sosyal aktivitelerini canlandırmak amacıyla geçtiğimiz yıl yaptırdığı havuz, çocuklar tarafından tahrip edilmesi sonucu adeta harabeye dönüştü.

Çocukları zararlı faaliyetlerden koruyabilmek amacıyla yapılan havuzun atıl durumdan çıkarılıp, tekrar faaliyete geçirilmesini isteyen vatandaşlar, "Mahallemize havuz yapan Emniyet yetkililerine teşekkür ediyoruz. Havuz, yaptırılalı 1 yıl olmasına rağmen maalesef çocuklar tarafından harabeye çevrildi. Havuzun tekrar faaliyete geçirilip, görevliler tarafından korunmasını istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2005 Çarşamba 15:20:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Halit KÜÇÜKDEMİR IP: 81.213.252.xxx Tarih : 12.08.2005 08:17:15
Gerçekten de güzel bir iyi niyet ve amaç için yaptırılan bu yüzme havuzu malesef çocuklar tarafından değil bizzat bu çocukları yönlendiren aileleri ve Siirt'te yaşayan bir kısım taraflı insanlar tarafından tahrip ettirildi. Bunu Siirt'te herkes biliyor. Havuzun yapıldığı ilk aylarda şöyle bir dedikodu çıkarttılar bu işe yaramaz adamlar:"DEVLET BU HAVUZDAKİ SUYA İLAÇ KATIYOR VE ÇOCUKLARIMIZI ÖLDÜRMEK VEYA KISIR BIRAKMAK İSTİYOR". İşte bu nedenlerden dolayı bu havuz bu hale getirildi. Böyle art zihniyetli insanlar varken inanın yapılan hiçbir iş işe yaramıyor. Önce bu art niyetli kafaları tamir etmek gerekir. Saygılar...