3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Kirli hava harekete geçirdi

Siirt İl Mahalli Çevre Kurulu tarafından düzenlenen toplantıda, çevre kirliliğinin önlenmesi konusunda alınması gereken tedbirler ele alındı.

Siirt Valiliği toplantı salonunda Siirt Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkanı Mervan Gül ve Vali Yardımcısı Vekili Metin Demirel ile Mahalli Çevre Kurulu üyeleri katıldı. Siirt'teki hava kirliliğiyle kaçak ve kalitesiz yakıtın satış ve kullanımının önlenmesi konusunun ele alındığı toplantının açılışında konuşan Vali Mutlu, hava kirliliğinin toplumdaki büyük küçük herkesi ilgilendirdiğini söyledi.

Halkın sağlığıyla oynamaya kimsenin hakkı olmadığını ve buna müsaade etmeyeceklerini ifade eden Vali Mutlu, hava kirliliğini önlemek için alınması gereken tedbirlerle, bu konuda yasaların uygulanmasında doğan boşlukları gidermek için alınacak kararları görüşmek üzere toplantının düzenlendiğini belirtti. Toplantıda, Belediye Başkanlığı ile Çevre ve Orman İl Müdürlüğü'nün hava kirliliği konusunda denetimlerini sıklaştırmaları, tespit edilecek eksiklerde gerekli müeyyidelerin uygulanması karalaştırıldı.

.
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2005 Cumartesi 14:44:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?