4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Parası ödenmeyen biletler ortalığı karıştırdı

Siirt Spor yararına, İstanbul Grand Cevahir Otelde düzenlenen gecenin biletleri ile ilgili yankılar devam ediyor. 

Siirt Spor Kulübü Başkanı Beşir İlçin, kendilerine yeteri kadar destek verilmediği ve geceye ait davetiyelerinin alındığı halde bedellerinin ödenmediği gerekçesiyle yaptığı basın toplantısında, açıkladığı isim listesinde yanlışlıklar olduğu belirlendi. 

Bazı iş adamlarının satın aldıkları davetiyelerin bedelini ilk günden yatırdıkları halde adlarının listede yer aldığını belirtti.

Genç ve başarılı müteahhitlerimizden İnşaat Yüksek Mühendisi Bedrettin Binbay, iki davetiye aldığını ve bedelini de yatırdığı halde adının listede yer aldığını belirterek, “Bu davetiyelerden birini Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü diğeri de İl Özel İdare Müdürlüğü aracılığıyla iki adet davetiye aldım. Bunlardan birinin bedeli, 22.02.2006 tarihli ve 93665 nolu dekontla Oyakbank Siirt Şubesine diğeri de, 23.03.2006 tarihli ve 70038955 nolu dekontla Vakıflar Bankası Siirt Şubesine yatırılmıştır. Durum böyle iken iyi niyetle yapıldığına inandığımız bu yanlışlık bizi fazlasıyla üzdü. Konunun aydınlatmak amacıyla Siirt halkına duyurur ve güzel memleketimiz için yapılacak her girişimde üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazır olduğumuzu belirtiriz” dedi. 

Siirt Spor Kulüp Başkanı Beşir İlçin’de listede bazı yanlışlıklar olduğunu belirterek, “Bedrettin Binbay adlı hemşehrimiz ile Baro Başkanı M.Ali Özel’le ilgili olarak yanlışlık yapılmıştır. Bedrettin Binbay adlı hemşehrimizin iki adet davetiyesinin parasının yatırıldığını, ancak bir tanesinin İl Özel İdare Müdürlüğü aracılığıyla yatırıldığından dolayı yanlışlık yapıldığı, M.Ali Özel’e verilen 5 adet davetiyenin ise satılmak üzere Baroya verildiğini ve satılmadığı anlaşıldı” şeklinde konuştu.
Hifzullah Eryeşil - Kenthaber
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2006 Çarşamba 10:42:13
Güncelleme :3 Mayıs 2006 Çarşamba 13:00:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?