3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Şehir turu ile, icraatın içinden

Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül, düzenlediği şehir turuyla basın mensuplarına 12 aylık görev süresince yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Belediye Başkanı Gül, yol yapım ve yenileme faaliyetlerinden hizmete açılan parklara, altyapı çalışmalarından sosyal tesis projelerine kadar şehrin çeşitli bölgelerinde hizmete sokulan ya da yapımına devam edilen projeleri tek tek gezerek basın mensuplarına yerinde bilgiler verdi. Siirt'te kapsamlı çalışmaların devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Gül, "Siirt Belediyesi, şu an şehrin her yerinde faaliyetlerini sürdürüyor. Yol yenilemesi yaptığımız bölgelerde, altyapı ve kanalizasyondan yağmur suyu kanallarına kadar tüm hatları yeniledikten sonra kilit taş ve asfalt yapıyoruz. Öncelikli hedefimiz, vatandaşlarımızın özlemini çektiği, boş zamanlarını değerlendirebileceği, piknik yapıp stres atıp dinlenebileceği doğal parkları hizmete sokmaktır. Siirtliler, güzel insanlar ve hizmetin en güzeline layıklar" dedi.
En büyük sıkıntılarından birisinin, vatandaşların yapılan hizmetlere sahip çıkmaması olduğunu söyleyen Başkan Gül, "Büyük bir heyecan ve özlemle hizmet ettiğimiz yurttaşlarımız yapılan hizmetlere sahip çıkmıyor. Ortaya konulan değerlere zarar veriliyor. Bu da bizi çok üzüyor" diye konuştu.

Başkan Gül, düzenlediği şehir turunun ardından basın mensuplarıyla birlikte Botan Çayı ve Botan pompalama tesisleri sistemini gezdi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2005 Pazartesi 12:42:55
Güncelleme :5 Eylül 2005 Pazartesi 13:03:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?