3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Siirt'te kız yurdu sevinci

Siirt Kız Meslek Lisesi bahçesinde kurulacak 100 kişilik kız yurdu için Vali Hüseyin Avni Mutlu ve işadamı Mustafa Çakmak arasında protokol imzalandı.

Siirt'te kız yurdu için Vali Mutlu ve işadamı Çakmak arasında protokol imzalandı. Valilikte düzenlenen imza töreninde konuşan Vali Mutlu, hayırsever işadamlarının özellikle eğitime yaptıkları yatırımlardan büyük mutluluk duyduğunu, bu sayede güzel hizmetlerin gerçekleştirildiğini ifade ederek, "Bu manada açılmış olan eğitim alanlarında yavrularımızın fevkalade güzel eğitim ortamlarından faydalanması, bizi mutlu ediyor.

Siirt'te eğitim yatırımları yapan Gaziantep'te ikamet eden işadamımız Mustafa Çakmak'a teşekkürlerimi sunuyorum. Hayırseverlerimizin memleketimize yatırım yapmalarını bekliyoruz. Hayırseverlerimizi güzel gayretlerinden dolayı kutluyorum, her zaman arkalarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz.

İmzalayacağımız bu protokolün bizi bahtiyar ettiğini biliyoruz. Beşler Makine Un İrmik Fabrikası'nın değerli sahibi Mustafa Çakmak beyin ekim ayı içinde bize vermiş oldukları kız yurdu yapma sözünü çok kısa bir süre içinde bir protokolle hayata geçirme gayretleri bizi fevkalade mutlu etti" dedi.

.
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2005 Çarşamba 16:40:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?