3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Vali esnafın sorunları dinledi

Siirt Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Güres Caddesi esnafını ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanı Mervan Gül ve Emniyet İl Müdürü Şevket Taşdelen ile birlikte Güres Caddesi Çarşısı'na giderek incelemelerde bulunan Vali Mutlu, daha sonra esnafların sorunlarını dinledi.

Esnafları tek tek dolaşan Vali Mutlu, Güres Caddesi çalışmalarıyla ilgili sıkıntılarının çözümü konusunda yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi. Sorunları not alan Vali Mutlu, esnafa biraz daha sabretmelerini, çalışmaların sonunda yüzlerinin güleceğini ifade ederek, "Başlatılan bu çalışma, sizler için, kent için çok büyük bir anlam ve güzellik taşımakta. Evet biliyorum, sıkıntılısınız ama sabredin, bu çalışma sonunda yüzünüz gülecektir. İşiniz yoğunlaşacak, alışverişiniz artacaktır. Bu çalışma sonunda, en modern cadde dükkanlarınızın önünde kurulu olacaktır" dedi.

Vali Mutlu'ya Güres Caddesi'nde başlatılan çalışmanın kent için ne kadar önemli olduğunu bildiklerini ama çalışmalardan dolayı işlerinin aksadığını söyleyen esnaf, her şeye rağmen caddeyi kötü görünümden kurtaran çalışmanın mimarı Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek ve Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül'e teşekkür ederek, faaliyetlere hız kazandırılmasını istedi.

.
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2005 Pazar 14:38:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?