3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Vali'nin eşi çocukları sevindirdi

Siirt Saraçoğlu Çocuk Yuvasında kalan 13 çocuğa, Vali Hüseyin Avni Mutlu’nun eşi Gül Mutlu tarafından doğum günü partisi düzenlendi.

Siirt İlim Spor Kültür Araştırma Vakfı (SİSKAV) ’nda gerçekleştirilen doğum günü partisine Vali Hüseyin Avni Mutlu’nun eşi Gül Mutlu, Belediye Başkanı Mervan Gül’ün eşi Güler Gül, Cumhuriyet Başsavcısı Alaattin Soylu’nun eşi Gülseren Soylu, Adalet Komisyon Başkanı Gökçe Yıldırım’ın eşi Süheyla Yıldırım, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A.Selçuk Ertekin’in eşi Yüksel Ertekin, Vali Yardımcısı Bülent Uygur’un eşi Sanem Uygur, Şirvan Kaymakamı Turgay İlhan’ın eşi Sema İlhan’ın yanı sıra daire müdürlerinin eşleri ve çok sayıda davetli de katıldı.

Aralık ayı içerisinde doğan Belkız, Besna ve Necmettin Nas, Müjde Ulutaş, Zeynep Demir, Fadile İnan, M.Reşit Akbudak, Metin ve Ferhat Savuran, Kemal Geçgin, Lokman İnan, Ömer Amati ile Alamettin Demir için düzenlenen doğum günü partisinde çocuklar, gönüllerince eğlendiler. SİSKAV Sanatçıları Lütfü Turşak ve Cengiz Tan’ın seslendirdiği birbirinden güzel türkülere de eşlik ettiler.

Amaçlarının korunmaya muhtaç çocukları sevindirmek ve onların sosyal yaşamlarına renk katmak olduğunu söyleyen Gül Mutlu, “Bu çocuklarımızın daha çok ilgiye ihtiyaçları var. Onlarla beraber olmak, onları daha mutlu edecektir. Bundan sonra da yavrularımızla bir arada olmayı ve onlara aile sıcaklığını yaşatacak başka etkinlikler de sunmayı planlıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle çocuklarımızın doğum günlerini kutluyorum” dedi.

Konuşmanın ardından çocuklar için hazırlanan yaş pastası davetlilerin alkışları arasında kesildi. “Çocuklarımızın mutlu olduğunu görmek bizi çok sevindiriyor” diyen Gül Mutlu, doğum günlerini kutlayan çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Hifzullah Eryeşil - Kenthaber / Siirt
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2005 Pazartesi 18:36:17
Güncelleme :20 Aralık 2005 Salı 11:03:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?