16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL
Belediye Sayfaları

Cizre'nin sorunları masaya yatırıldı

Ak Parti Şırnak Milletvekili A.Veli Seyda, Cizre Öğretmen Evi'nde Sivil Toplum Örgütü temsilcileri, merkez ve köy muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıda Cizre'nin sorunları masaya yatırıldı.

Cizre Öğretmen Evinde düzenlenen toplantıya Şırnak Milletvekili A.Veli Seyda, Cizre Kaymakamı Gökhan Azcan, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, Cizre Merkez ve köy muhtarları ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Milletvekili Seyda, Şırnak, Cizre ve Silopi'nin sorunlarının çözümü konusunda kararlı olduklarını söyledi. Milletvekili Seyda, önemli olanın seçimden önce değil seçimden sonra halka gidip sorunlarına çözüm bulmak olduğunu ifade ederek, "Bizler halkın hizmetkarlarıyız. Devletin varlık sebebi halka hizmet etmektir. Sizler varsanız devlet vardır. Bölgemizin kalkınması ve refah düzeyin artması için herkesin ama herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekiyor.

Batı illerimizde bulunan iş adamlarımızdan da ilçelerine ve illerine yatırım yapmalarını bekliyoruz. Cizre'nin sorunlarını biliyoruz. Çözüm konusunda devletimiz kararlıdır. Hep birlikte bu sorunlarımızı çözeceğiz" dedi.
Cizre Öğretmen Evi'nde düzenlenen toplantıda muhtarlar sorunları ve sıkıntıları konusunda da Milletvekili A.Veli Seyda ve Kaymakam Gökhan Azcan'a bilgi verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2007 Pazartesi 17:55:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?