15
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL
Belediye Sayfaları

Doğan, memleketinde toprağa verilecek

Geçtiğimiz pazar günü partisinin bir etkinliğinde konuşma yaparken kalp krizi geçirip yoğun bakım alınan eski DEP'li Orhan Doğan vefat etti.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesinde tedavi gören kapatılan DEP'in eski milletvekili Orhan Doğan, yaşamını yitirdi.


Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde düzenlenen Doğubayazıt Kültür, Sanat ve Turizm Festivali'ne katılan Doğan, burada yaptığı konuşma sırasında geçirdiği kalp krizinin ardından, 24 Haziran gecesi, YYÜ Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

Orhan Doğan, yarın Cizre'de toprağa verilecek


Tedavi gördüğü Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesinde 52 yaşında ölen, kapatılan DEP'in eski milletvekili Orhan Doğan'ın yarın Cizre'de toprağa verileceği bildirildi.

Demokratik Toplum Partisi (DTP) Genel Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, Orhan Doğan'ın cenaze töreninin yarın saat 17.00'de Cizre'de yapılacağı belirtildi.



aa
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2007 Cuma 08:49:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ökten IP: 85.104.236.xxx Tarih : 9.07.2007 13:47:17
orhan dogan belki benim hiç görmedigim sadece tv lerden tanıdıgım biri ama onun memleketı için verdigi mücadele saygı duyulacak mınsanlar arasında yer alır orhan dogan bey bizim milletimiz için çok önemli biriydi kendi adıma ve ailem adına ona Allahtan rahmet diliyorum ve ailesıne bas salıgı diliyorum