18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL
Belediye Sayfaları

Tüm sokaklar parke oluyor

Şırnak'ın Cizre Belediyesi Cudi Mahallesi'nde tüm sokaklarda parkeleme çalışması başlattı. Cizre Belediyesi, altyapısı tamamlanan cadde ve sokakları parkeleme çalışmaları devam ediyor. Daha önce parkeleme çalışmalarını Akaydın Caddesi, Yeni Çarşı, Dicle Mahallesi ve Park Sokak'ta devam eden Cizre Belediyesi, şimdi de ilçenin en sorunlu mahallesi olan Cudi Mahallesi'nde parkeleme çalışmalarına başladı.

Kış aylarının başladığı bu dönemde Cudi Mahallesi'nde altyapısı tamamlanan cadde ve sokakların parkeleme çalışmalarını bitirmek isteyen Cizre Belediyesi, aralıksız şekilde çalışmalarını devam ettiriyor.

Cizre Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü M. Fatih Ünal, "Cizre Belediyesi olarak şu anda bizim için en sorunlu mahallelerin başında gelen Cudi Mahallesi'nde parke döşeme çalışmalarına başladık. Ancak çalışmalarımız Cizre'nin diğer mahallelerinde de devam etmektedir. Ayrıca Yeni Çarşı, Yafes ve Şah mahallelerinde parkeleme çalışmasını yürüten ekiplerin de, Cudi Mahallesi'ndeki çalışmalara katılmasıyla birlikte çalışmalarımız daha hızlı şekilde sürecek" dedi.

.
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2005 Cuma 10:22:50
Güncelleme :10 Ekim 2005 Pazartesi 10:54:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet IP: 24.195.68.xxx Tarih : 31.10.2005 05:59:52
parke taslari sokaklara dosendikten sonra yagmur yagmayana kadar gercekten sokaklar guzel gorunecek.Yagmur yagmayana kadarki sure icin belediye baskanina ve elemanlarina tesekkur edebilirim,onlari tebrik de ederim.ama yagmur yagdiktan sonra su parke aralarindan gecip topraga ulastiktan sonra sokaklar camur deryasina donerse kimse kusura bakmasin ben bir cizreli olarak tebrik ettigim o kisilerden tesekkurumu geri alirim.