18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL
Belediye Sayfaları

Yoksul öğrencilere yardım

Şırnak'ın Cizre İlçesi Garnizon Komutanlığı personeli, kendi aralarında topladıkları paralarla yoksul öğrencilere giysi ve kırtasiye yardımı yaptı.

Cizre Garnizon Komutanlığı'nda görev yapmakta olan subay, astsubay ve uzman çavuşlar, kendi aralarında topladıkları paralarla, ilçede farklı okullarda okuyan 55 yoksul öğrenciye elbise ve ayakkabıdan oluşan giysi ve kırtasiye malzemeleri hediye etti. Hediyelerini Mehmetçikler'in elinden alan öğrencilerin sevinci yüzlerinden okunurken, Cizre Garnizon Komutanı Kurmay Albay Mehmet Kınacı, "Garnizonda görev yapan arkadaşlarımın bu örnek davranışı, beni çok duygulandırdı. Bu örnek davranışı sergileyen subay, astsubay ve uzman çavuş arkadaşlarımızı kutlarım" dedi.

.
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2005 Çarşamba 14:33:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ELİF TEMİZER IP: 85.101.28.xxx Tarih : 12.11.2005 15:43:18
YAPTIĞI YARDIMLARDAN DOLAYI MEHMETÇİK DERSANASİNİ TEBRİK EDERİM İLÇEMİZDE GÖSTERDİĞİ FAALİYETLER ÇOK YARARLI VE BİZLERDE ÇOK FAYDA SAĞLIYOR BİZİM GİBİ MADDİ DURUMU İYİ OLMAYAN KİŞİLERE SUNMUŞ OLDUĞU BU EĞİTİM HİZMETİ GERÇEKTENDE TAKDİRE LAYIK BENDE BİR MEHMETÇİK DERSHANESİ ÖĞRENCİSİ OLARAK TÜM ARKADAŞLARIM ADINA ÖNCE KOMUTANIMZ SAYIN MEHMET KINACIYA DAHA SONRA TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE YÜREKTEN TEŞEKÜR EDERİM İYİ Kİ BURDASINIZ VE YANIMIZDASINIZ HERŞEY İÇİN TEŞEKÜRLER