23
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Çocuklara yılbaşı partisi

Çankaya Belediyesi, çocuklar için yeni yıl partisi düzenledi. Çankaya Belediyesi kreşlerinde öğrenim gören çocuklarla Bahçelievler Yetiştirme Yurdu'nda kalan kimsesiz çocuklar, belediyenin düzenlediği partiyle 2006'ya "merhaba" dedi. Vedat Dalokay Nikah Salonu'ndaki partide, çok sayıda çocuk, doyasıya eğlendi.

İçinde bir insanın bulunduğu dev palyaço şeklindeki balonun da yer aldığı partide, çocuklar neşe dolu dakikalar geçirdi. Kimi çocuklar dev palyaçoya merak ve korku ile bakarken kimileri de ona dokunabilmek için büyük çaba sarfetti.

Palyaçodan korkan bir kız çocuğu ise uzun süre salona girmeye ikna edilemedi. Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'ın da katıldığı partide, yeni yıl pastası kesilerek çocuklara ikram edildi. Yaptığı kısa konuşmada çocukların yeni yılını kutlayan Eryılmaz, onlardan güzel kitaplar okumaları ve arkadaşları ile iyi geçinmeleri sözünü aldı. Yeni yılda herkese sağlık dileyen Eryılmaz'ın konuşmasının ardından file içindeki onlarca balon serbest bırakıldı. Saat 11.00'de başlayan parti yaklaşık 2 saat sürdü.

.
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2005 Cuma 13:15:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?