5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANKIRI

2005, Çankırı'nın 'altın' yılı olacak

Çankırı Belediyesi tarafından satın alınan iş makineleri ve kamyonlar düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Belediye binası önünde düzenlenen törende konuşan Başkan İrfan Dinç, 2004 yılının rutin belediye hizmetleri dışında kendileri için proje yılı olduğunu belirterek, "2005 yılı Çankırı’nın altın yılı olacak. Hazırlamış olduğumuz projeleri uygulamaya koyacağımız yoğun bir çalışma dönemi olacak" dedi.

Başkan Dinç, bir yıllık çalışma döneminde klasik belediyecilik anlayışından uzak farklı bir vizyonla hizmet verdiklerini ifade ederek, "Çankırı Belediyesi tarihinde birçok ilklere imza attık. Bugüne kadar yapılmayan eğitim, kültür, sanat ve sosyal aktivitelerle halkımızla buluştuk. Önümüzdeki dönemde de bu faaliyetlere yoğun bir tempoda devam edeceğiz" diye konuştu.
Vali Ali Haydar Öner, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sağlık Komisyonu Başkanı Cevdet Erdil, Çankırı Milletvekilleri İsmail Ericekli ve Tevfik Akbak, Çankırı’da görev yapan bürokratlar ile çok sayıda vatandaşın katıldığı tören programını televizyonların ünlü sunucusu yazar, sanatçı kimliği ile de tanınan İkbal Gürpınar sundu. Törende konuşan milletvekilleri, yaptıkları hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı İrfan Dinç’e teşekkür ettiler.

Çankırı Valisi Ali Haydar Öner, konuşmasında demokratik yönetimlerde iş başına gelenlerin kendilerini seçenlere yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi verme gereği olduğunu belirterek, "Belediye başkanımız da şu an bir yıllık faaliyetleri hakkında toplumu bilgilendirmiştir. Başarılı çalışmalara imza atılmıştır. Çankırı’da güzel gelişmeler yaşanıyor. Çankırı’nın bir 2004, bir de 2007 fotoğrafını çekin. Ne kadar değiştiğini göreceksiniz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2005 Salı 14:52:52
Güncelleme :31 Mart 2005 Perşembe 17:52:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mimkün değil IP: 81.215.53.xxx Tarih : 30.03.2005 17:38:39
çankırı belediyesi tarafından alınmadı. belediye çankırıda çöp işini ihale etti.. arabaları alanda mütehhit