2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇANKIRI

Vekilden esnafa ziyaret

30 Mart yerel seçimler öncesi Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Çankırı'daki halk pazarını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Pazarcı esnafıyla bir süre sohbet eden Milletvekili Hüseyin Filiz, 30 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti açısından önemli bir seçim süreci olduğuna işaret etti. Çankırı Belediyesi'nin çalışmalarından birçok vatandaşın memnun olduğunu dile getiren Filiz, bu doğrultuda Ak Parti'nin üçüncü dönemde de belediye seçimlerini kazanacağını ifade etti.

Çankırı'ya kurulan Yakınkent Organize Sanayi Bölgesi'nin Çankırı ekonomisine ciddi derecede katkı sağlayacağını anlatan Filiz, Osb'nin faaliyete geçmesiyle işsizliğin sona ereceğini ve yeni iş alanları ortaya çıkacağını belirtti.

Yakınkent Osb alanına kurulacak fabrikaların Çankırı tarihinin gelmiş geçmiş en güçlü yatırımları olduğunu aktaran Milletvekili Filiz, "Türkiye'nin en önemli sorunlarından olan işsizlik önümüzdeki yıllarda Çankırı'da tamamen yok olacak. Sizin çocuklarınız, sizin akrabalarınız buraya kurulacak fabrikalarda istihdam edilecek. Japon lastik devi Sumitomo Rubber İndustries ile Abdülkadir Özcan Otomotiv Lastik AŞ tarafından inşa edilecek 516 milyon dolarlık lastik fabrikasının temeli atıldı. Önümüzdeki yıl faaliyete başlayacak olan fabrikada 2 bin kişi çalışacak. Bu bizim için büyük bir gurur ve onur kaynağıdır" diye konuştu.

Filiz, Pazar mesaisini çeşitli ziyaretlerle sürdürdü.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2014 Çarşamba 16:39:25
Güncelleme :12 Şubat 2014 Çarşamba 16:44:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?