3
Mayıs
2024
Cuma
ÇANKIRI

AKP İl Başkanı'na hırsız şoku!

AK PARTİ ÇANKIRI İL BAŞKANI'NIN AVUKATLIK BÜROSU SOYULDU

AK Parti Çankırı İl Başkanı ve aynı zamanda Çankırı Barosu Başkanı avukat İdris Şahin'in bürosu soyuldu.

Edinilen bilgilere göre, avukat İdris Şahin'in Buğday Pazarı mahallesi Ada apartmanında bulunan bürosu dün gece geç saatlerde kimliliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından soyuldu. Avukatlık bürosuna gelen hırsızlar, çekmecelerde bulunan 500 liraya dokunmadan, büroda hizmet veren 2 avukata ait masa üstü bilgisayar ile sekreterin kullandığı dizüstü bilgisayarı alarak binadan ayrıldılar.

Sabah saatlerinde iş yerine gelen büro sekreteri, kapının açık olduğunu görünce olayı hemen İdris Şahin'e haber verdi. Şahin'in ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler, gerekli ifadeleri aldıktan sonra çevrede bulunan güvenlik kameralarına el koydu.

İlginç bir hırsızlık olayı ile karşı karşıya olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı ve Çankırı Barosu Başkanı Avukat İdris Şahin, ''Ben bilgisayarı çok kullanan birisi değilim. Binada bizden başka hukuk bürosu da var ancak sadece bizim ofise girmiş. Bilgisayarları almış. Çeşitli masaların çekmecelerinde bulunan yaklaşık bin 500 lira nakit para ve kilitli çelik kasalara hiç dokunmamış'' dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma 16:57:00
Güncelleme :1 Ocak 2010 Cuma 17:10:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?