3
Mayıs
2024
Cuma
ÇANKIRI

AKP'li vekilden futbol şov!

AK PARTİ ÇANKIRI MİLLETVEKİLİ KINIKLIOĞLU FUTBOL MAÇI YAPTI

AK Parti MKYK Üyesi, Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu, çeşitli ziyaretler için geldiği Çankırı'da futbol oynadı.

Çankırı Polis Meslek Eğitim Merkezi'ni (POMEM) ziyaret eden Kınıklıoğlu, buradan Çankırı Sosyal Hizmetler Müdürlüğü 100.Yıl Yetiştirme Yurduna geçti. Kınıklıoğlu 100. Yıl Yetiştirme Yurdu'nda bulunan halı sahada POMEM öğrencileri ve yurtta kalan çocukların oluşturduğu takıma katılarak onlarla birlikte futbol maçı yaptı.

Maçın ilk yarısında POMEM öğrencilerinin oluşturduğu takımda oynayan Kınıklıoğlu, penaltıdan 1 gol atarak takımını öne geçirdi. Maçın ikinci yarısında 100. Yıl Yetiştirme Yurdunda kalan çocukların oluşturduğu takıma geçen Kınıklıoğlu'nun zaman zaman yorgun olduğu gözlendi. Kınıklıoğlu, "20 yıl öncesinde olsaydı maçın skoru şimdi daha farklı olurdu'' diye takım arkadaşlarıyla şakalaştı.

Kınıklıoğlu'nun ikinci yarı katıldığı 100. Yıl Yetiştirme Yurdunda kalan çocukların oluşturduğu takım, maçı 3-2 kazandı. Maçın sonunda Kınıklıoğlu tarafından çocuklara Türk Milli Takımının forması hediye edildi. Kınıklıoğlu daha sonra bu maçları ayda bir yapmak istediğini söyledi.

Maçı, Vali Şemsettin Uzun, Çankırı Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakoç ve yurtta kalan çocuklar izledi.

AK PARTİ ÇANKIRI MİLLETVEKİLİ KINIKLIOĞLU FUTBOL MAÇI YAPTI
AK PARTİ ÇANKIRI MİLLETVEKİLİ KINIKLIOĞLU FUTBOL MAÇI YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2010 Cumartesi 13:04:00
Güncelleme :13 Şubat 2010 Cumartesi 18:00:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?