6
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇANKIRI

Asfalt sezonu başladı

Çankırı İl Özel İdaresi Köye Yönelik Hizmetler Müdürlüğü, 2008 yılı asfalt sezonuna İnandık köyünde başladı.

Törene Çankırı Valisi Ali Haydar Öner, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Tacettin Soykök, Emniyet Müdürü Nurettin Örnek, Köye Yönelik Hizmetler Müdürü Ayvaz Çal, Özel İdare Genel Sekreterliği müdürleri, Müze Müdürü Nusret Acar, köy muhtarı Zeki Karaca, köye yönelik hizmetler müdürlüğü personeli ve köy halkı katıldı.

Vali Öner, törende yaptığı konuşmada, ''Asfalt sezonuna İnandık'tan başladık. Yolumuz iyiydi ama ömrünü uzatalım diye ikinci kat yapmaya karar verildi. Şeridin birini de tamamlamış durumdayız. İkinci şeridi de tamamlayacak duruma geldik. Köy Hizmetleri son yıllarda yüksek bir performansla hizmet veriyor. Susuz ve yolsuz köy bırakmadık. Yalnız yaptığımız yolların, asfaltların bakımı için bundan sonra daha çok ödeneğe ihtiyaç var. Asfaltlayamadığımız birkaç köyü de bu sene asfaltlamaya çalışacağız. Yeter ki kazasız belasız hayırlı yolculuklara vesile olsun'' dedi.

Açılıştan sonra köy halkının isteklerini dinleyen Vali Öner, İl Sağlık Müdürlüğü'ne İnandık köyüne gezici sağlık aracıyla sağlık personelinin gönderilerek sağlık taraması yapılması talimatını verdi.

.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 09:01:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?