7
Mayıs
2024
Salı
ÇANKIRI

Avukatlar Haftası kutlamaları

Avukatlar Günü nedeniyle Çankırı Barosu tarafından düzenlenen yemekte avukatlar çocuklarını eğlendiren palyaço ile çeşitli oyunlar oynadılar.

Çankırı Barosu'nun kuruluşunun 20. yıldönümü ve '5 Nisan Avukatlar Haftası' münasebetiyle bir yemek düzenlendi. Düzenlenen yemeğe Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Cumhuriyet Başsavcısı Vahit Kemal Esengin, Baro Başkanı İdris Şahin, çok sayıda hakim, savcı ve avukat katıldı.

Yemeğe davetlilerin çocukları ile katılmasından dolayı çocukları eğlendirmek için gelen palyaço, önce minikleri eğlendirdi ardından da oynadığı oyunlara çocukların ailelerini de katılmalarını sağladı. Bir süre çocukları eğlendiren palyaço daha sonra çocukların ailelerini piste davet etti. Baro Başkanı İdris Şahin ve eski Baro Başkanı Dilaver Erdoğan çocukları ile birlikte piste çıkarak oyunlarına katıldı. Oyunlara katılan avukatların çocukları ile birlikte tren vagonları gibi hareket etmesi salonda bulunanları uzun süre güldürdü.

Gecede bir konuşma yapan Baro Başkanı Şahin, tüm avukatların 5 Nisan Avukatlar Günü'nü kutlayarak Çankırı'da görev yapan hakim ve savcılarla avukatların uyum içerisinde kamu görevini yürüttüklerini söyledi.
Programın sonunda meslekte 25 yılını dolduran 4 avukata plaket verildi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2009 Pazar 13:59:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?