6
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇANKIRI

Başarılı sporculara ödül

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Türkiye Kick-Boks Şampiyonası ve Avrupa Savate Şampiyonası'nda dereceye giren başarılı sporcuları makamında kabul etti ve ödüllendirdi.


2-8 Haziran 2008 tarihinde Tokat'ta yapılan Türkiye Kick-Boks Şampiyonası'nda ve 27-29 Haziran 2008 tarihlerinde Ankara'da 31 ülkeden 500 sporcunun katıldığı Avrupa Savate Şampiyonası'nda dereceye giren sporcular başlarında Belediye Kick-Boks antrenörü aynı zamanda milli takım sporcusu Hasan Aslan'la birlikte Belediye Başkanı İrfan Dinç'i makamında ziyaret ederek kupa ve madalyalarını sundular.


Ziyaret esnasında antrenör Hasan Aslan, Başkan Dinç'e Türkiye Savate Genel Koordinatörü ve Fransa Konsolosu tarafından Çankırı ve Türk sporuna katkılarından dolayı gönderilen plaketi takdim etti.


Belediye Başkanı İrfan Dinç başarılı sporcuları birer altınla ödüllendirirken yaptığı konuşmada "Bu gençlerimizle gurur duyuyoruz. Çankırı'mızı Türkiye Şampiyonalarında başarıyla temsil etmeleri yanında Avrupa Şampiyonası gibi çok önemli bir turnuvada hem Çankırı'mızı hem de ülkemizi başarıyla temsil etmişlerdir. Çoğunluğu Çankırı Belediyespor'un da lisanslı sporcusu olan şampiyon sporcularımızı ve antrenörlerini yürekten tebrik ediyorum. Çankırı Belediyesi olarak sporun her dalında başarı gösteren sporcularımızın yanında ve destekçisiyiz" diye konuştu.

..
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 22:56:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?