6
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇANKIRI

Başkan Dinç dert dinledi

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, düzenlenen muhabbet toplantılarında halkla buluşuyor.

Muhabbetler toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı İrfan Dinç, yapılan çalışmalar ve hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar hakkında bilgi verirken, vatandaşlardan gelen talepleri de dinliyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç, belediye meclis üyeleri Rafet Alemdar ve İbrahim Yarahmet ve eşi Zeynep Dinç ile Karamalak apartmanını ziyaret eden Başkan Dinç, burada apartman sakinleri ile sohbet etti.

Ortaya koydukları çalışmaların Çankırı için prestijli çalışmalar olduğunu dile getiren Dinç, "Projelerimizle, Çankırı'nın imajına büyük katkı sağladık. Bununla da kalmayıp, Ankara'ya yakın olsun ki daha çok yatırımcı çekelim düşüncesiyle Tüney tarafına kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesiyle yeni bir istihdam sağlanarak, hem Çankırı'nın ekonomisi canlanacak hem de göç engellenecek. Biz de belediye olarak her hafta mutlaka bir yatırımcıya buraları gezdiriyoruz. Bir taraftan belediye hizmetlerini en iyi şekilde sizlere ulaştırabilmek için gayret sarf ediyoruz diğer yandan da Hükümetimizin teşvik yasasında 5. bölgede olan Çankırı'ya yeni istihdam alanları açılması için çalışıyoruz. Bu işi hep birlikte başaracağız" dedi.
Başkan Dinç, apartman sakinlerine Çankırı belediyesinin faaliyetleri hakkında da bilgi verdikten sonra, "Bu sefer daha çok siz konuşun ben dinleyim" diyerek sözü vatandaşlara bıraktı.

Apartman sakinleri genel belediye hizmetleriyle ilgili istek ve dileklerinin yanında bazı özel sorunlarını da Başkan Dinç'e ilettiler.

iha
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2012 Cuma 14:19:31
Güncelleme :1 Haziran 2012 Cuma 14:21:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?