8
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇANKIRI

Başkan Dinç'ten kadınlara karanfil

Çankırı Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı İrfan Dinç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen programda kadınlara kırmızı ve beyaz karanfil dağıttı.

Belediye İş Merkezi'ndeki düğün salonunda Çankırı Lisesi Okul Aile Birliği'nce kadın velilere yönelik düzenlenen Kadınlar Günü kutlama programı büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleşti.

Programa AK Parti Belediye Meclisi adaylarından Nail Altıparmak, Fatma Öztürk ve eşi Zeynep Dinç ile birlikte katılan Belediye Başkanı İrfan Dinç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, 5 yıllık görev süresi içerisinde Çankırı Lisesi'ne ve diğer okullara yaptığı hizmetleri anlattı. Dinç, yeniden seçilmesi halinde geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde de eğitime ve kadınlara yönelik faaliyetlere ağırlık vereceklerini söyledi.

Programa katılan Başkan Dinç, daha sonra masaları tek tek dolaşarak kadınlara beyaz ve kırmızı karanfil dağıttı. Okul ile veliler arasındaki iletişimi güçlendirmeyi amaçlayan çay partisinde veliler ve öğrenciler müzik eşliğinde eğlendiler.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 23:04:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?