6
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇANKIRI

Başkana dernek ziyareti

Ankara’daki Çankırı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Adem Can ve Federasyonun Kadın Kolları Başkanı Leyla Ülker ile yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı İrfan Dinç’i makamında ziyaret etti.

Misafirlerini sıcak bir şekilde karşılayan Belediye Başkanımız İrfan Dinç, Federasyonun ve bünyesindeki Kadın Kollarının özellikle son dönemlerde yaptıkları çalışmaları takdirle karşıladığını söyledi. Ziyaretten son derece mutlu olduğunu belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç “Sizler gurbetteki hemşehrilerimizin birlik ve beraberliğinin sağlanması yanında gurbetle sıla arasında önemli bir köprü vazifesi de görüyorsunuz. Bundan dolayı da sizleri özellikle kutluyorum ve teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çankırı Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Leyla Ülker’de Çankırı Belediyesi’nin son zamanlarda yaptı çalışmaları takdirle izlediklerini belirterek Belediye Başkanımız İrfan Dinç’e yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Dernekler Federasyon Genel Başkanı Adem Can’da konuşmasında göreve başladıkları andan itibaren Ankara’daki yoğun çalışma temposu yanında Çankırı ile de sürekli diyalog halinde olduklarını belirterek “Belediyemizin rutin hizmetlerin yanında, tarihi ve kültürel değerlere yapmış olduğu yatırım ve bu değerlerin ortaya konulması bizleri çok mutlu ediyor. Birlik ve beraberliğimizi, dayanışma ruhunu koruduğumuz sürece tüm sorunların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Biz Ankara’da bu ruhu geliştirmeye çalışıyoruz” dedi.

Ziyaret Belediye Başkanımız İrfan Dinç’in kadın kolları üyelerine yemek kitabı ve belediye yayınlarından oluşan kitap seti vermesi ile sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2008 Pazar 18:54:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Berrin Melek-Yagiz IP: 77.56.169.xxx Tarih : 29.03.2008 01:44:36

ben isvicrede yasayan cankirilardanim.Cankiriyi dunyanin neresine gidersek gidelim unutamiyoruz.ama memleketimizle ilgili haberleri internet sayesinde duyuyoruz.Bu aksam sitede gezerken Leyla yengemin ismini gordum.Ben Necati Ulkerin yegeniyim.Necati amcamin mail adresini siteden alamadim cok heyecanlandim.Benim cocuklugum onlarla beraber gecti babannemin yegeni olur necati amcam belki bumail sayesinde onlara ulasir cankiri icin bende birseyler yaparim lutfen leyla Ulker veya Necati Ulkere bu mailden haberdar edebilirmisiniz.iyi geceler Berrin Melek-Yagiz