3
Mayıs
2024
Cuma
ÇANKIRI

Başkan'a teşekkür plaketi

Çankırı Ortopedik Özürlüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Selami Deveci tarafından Belediye Başkanı İrfan Dinç'e, engellilere yönelik yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür plaketi verildi.


Belediye Başkanı İrfan Dinç'i makamında ziyaret eden Selami Deveci, engelliler olarak Çankırı'nın cadde ve sokaklarında fiziki iyileştirmeler konusunda çalışmalar yapan başkana yönetim kurulu adına teşekkür etti.

Belediye Başkanı İrfan Dinç de, her bireyin gelecekte bir engelli adayı olduğunu hatırlatarak, "Engelli vatandaşlarımızın evlerinden çıkıp cadde ve sokaklarda rahat bir şekilde dolaşabilmesi en doğal haklarıdır. Bu konuda başlattığımız çalışma ile ana arterlerden başlayarak engelli araçlarının rahatlıkla geçebileceği düzenlemeler yapıyoruz. Çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek" diye konuştu.


Ziyaretin ardından Ortopedik Özürlüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Selami Deveci, Belediye Başkanı İrfan Dinç'e yaptığı çalışmalar ve engellilere gösterilen yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

iha
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2007 Çarşamba 10:45:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?