6
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇANKIRI

Bayanlar ringde kapıştı

Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonası, Çankırı Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu'nda yapıldı.


100'e yakın bayan boksörün mücadele ettiği şampiyonaya Fenerbahçe Bayan Boks Takımı, 12 sıklette 9 boksörle katıldı. Fenerbahçe Bayan Boks Takımı Sorumlusu Mert Öztemel, yaptığı açıklamada, 7 sıklette 7 şampiyonluk hedefi ile şampiyonaya geldiklerini, ancak 6 şampiyonluk alabildiklerini söyledi. Mert Öztemel, bu sonucun Türkiye bayan boksunda bir rekor olduğunun altını çizerek, "12 sıkletin 7'sinde 9 boksörle mücadele ettik. 7'de 7 yapmayı planlıyorduk ancak olmadı. Bu sonuçlarla Türkiye'de rekor kırdık.


Amacımız 12 sıklette mücadele etmek. Ayrıca başarılarımızı Avrupa ve dünyaya da taşımak istiyoruz" diye konuştu. Mert Öztemel, Çankırı'nın evsahipliğinden büyük keyif aldıklarını ve başta Vali Ali Haydar Öner olmak üzere herkese teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.
Çankırı Valisi Ali Haydar Öner ise, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün her alanda Türk sporuna büyük hizmetler yaptığını, bunun bir örneğinin de bayan boksta yaşandığını söyledi. Yıldırım'a ve emeği geçenlere teşekkür eden Vali Öner, "Şampiyonaya evsahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduk" dedi.
Çankırı Valisi Ali Haydar Öner, Fenerbahçe Bayan Boks Takımı'nın yöneticisi Mert Öztemel'e üzerinde, "Efsane takım, efsane başkan Aziz Yıldırım" yazan Fenerbahçe amblemli bir tuz lambası hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2008 Pazar 21:39:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?